امروز جمعه 25 آبان 1403 http://brita.cloob24.com
فیدهای خبری
    0

    یکی از المان های مورد استفاده در ساختمان سازی و یار همیشگی نازک کاری آن، انواع پروفیل درب و پنجره هستند که باعث تغییر در ظاهر ساختمان و بالابردن سطح کیفی ساختمان می گردند. به طور کلی با افزایش جمعیت و شهرنشینی، عایق‌بندی ساختمان‌ها مورد اهمیت قرار گرفت و به منظور جلوگیری از ورود گرد و غبار، رطوبت و صدا بشر محصولات جدیدی تولید کرد تا از موارد ذکر شده جلوگیری کند. محصول تولیدی پروفیل درب و پنجره نام دارد که از ورق گرم و ورق روغنی تولید می گردند. همچنین بهتر است بدانید که این محصولات به صورت توخالی تولید می شوند.

    در این مقاله قصد داریم برای آشنایی بیشتر با پروفیل درب و پنجره مواردی از جمله تعریف پروفیل، بهترین تعریف از پروفیل درب و پنجره، کاربردهای پروفیل درب و پنجره و در نهایت اینکه انواع پروفیل‌های درب و پنجره کدامند؟ را با شما به اشتراک بگذاریم.

    پروفیل چیست؟

    به طور کلی پروفیل به معنی ثابت بودن یک مقطع در طول معین است. اما باید ذکر شود که در زبان لاتین منظور از تجهیزاتی است که در ساخت لوله، درب و پنجره و نمای ساختمان استفاده می گردد. عموما پروفیل‌ها به دو دسته باز و بسته تقسیم‌بندی می شوند. پروفیل‌‌های باز در صنعت ساختمان‌سازی و در ساخت تیرآهن، میلگرد، چهارپهلو، نبشی، ناودانی و هاش کاربرد دارند. همچنین پروفیل‌های بسته در ساخت قوطی ها، پروفیل درب و پنجره، لوله، پروفیل کرکره‌ای و پروفیل پی وی سی کاربرد دارند. پروفیل‌ها در چهار نوع ساختمانی، آلومینیومی، گالوانیزه و کامپوزیتی تولید می شوند.

    پروفیل درب و پنجره چیست؟

    همان طور که اشاره شد یکی از موارد مورد استفاده در ساختمان‌ها پروفیل‌های درب و پنجره هستند که از موارد مختلفی مانند آلودگی ها، اتلاف انرژی جلوگیری می کنند و جهت بالا بردن استحکام و مقاومت ساختمان‌ها از آن‌ها استفاده می شود. پروفیل انواع مختلفی دارد که در ادامه به آن‌ها پرداخته خواهد شد.

    کاربردهای پروفیل درب و پنجره چیست؟

    پروفیل‌های درب و پنجره کاربردهای متعددی دارند که از جمله آن‌ها می توان به پوشش سقف سوله‌ها، ساخت پایه‌های میز و صندلی، ساخت کرکره‌های مغازه‌های مختلف، تولید نرده‌های فلزی، ساخت، چارچوب‌های درب و پنجره، ستون و اسکلت ساختمان‌ها، نرده‌کشی اطراف دیوارهای کارخانه‌ها و ساختمان‌ها و همچنین شاسی های تریلرها و نفت کش‌ها اشاره نمود.

    انواع پروفیل‌های درب و پنجره

    پروفیل‌ها که از المان‌های مهم ساختمان‌سازی به شمار می‌روند از لحاظ سایز و ابعاد پروفیل به هشت گروه تقسیم‌بندی می شوند که مهم‌ترین آن‌ها گروه 2 و 7 است، به طوری که گروه 2 برای مصارف عمومی است و گروه 7 مختص مصارف امنیتی است که به صورت دو جداره طراحی می گردند. از جمله پروفیل‌های گروه 2 و 7 می توان به پروفیل‌های پروفیل سپری، لنگه دری و پروفیل چهار چوبی اشاره کرد. در پروفیل‌های درب و پنجره هر دو نوع باز و بسته مشاهده می گردد که پروفیل‌های نوع باز شامل چهارچوب درب فرانسوی، درب دو لبه، نبشی، ناودانی و زهوار هستند و پروفیل‌های نوع بسته شامل پروفیل سپری 507، پروفیل درب و پنجره لنگه دری 508 و پروفیل چهارچوبی 509 هستند.

    پروفیل‌ها با توجه به موارد مصرف در جنس‌های مختلفی تولید می شوند و با توجه به جنسی که دارند قیمت آن‌ها متفاوت است. از جمله پروفیل‌ها با توجه به جنس آن‌ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    پروفیل‌های آلومینیومی

    این پروفیل‌ها کاربرد زیادی در بازار دارند و می‌توان گفت جنس بسیاری از پروفیل‌های درب و پنجره از آلومینیوم است. پروفیل‌های آلومینیومی قابل بازیافت هستند.

    پروفیل‌های آهنی

    این نوع پروفیل با استفاده از فرآیند نورد سرد و گرم یا به عبارتی ورق سرد و گرم برای تولید پروفیل‌های درب و پنجره به کار می رود. شایان ذکر است که ورق‌های پایه با توجه به کیفیت و نوع کاربرد پروفیل انتخاب می گردند. این پروفیل‌ها از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار هستند و قابلیت انعطاف پذیری بالایی دارند.

    یو پی وی سی

    پی وی سی ها مشکلاتی از جمله مقاومت کم در برابر نور و گرما دارند. همچنین از دیگر مشکلات آن‌ها واکنش سریع با اکسیژن است. برای از بین بردن این مشکلات می بایست پلیمر پی وی سی با پایدار کننده‌ای خاص ترکیب گردد تا محصولی جدید به نام یو پی وی سی تولید شود. امروزه استفاده از این نوع پروفیل‌ها اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. از مزایای این نوع پروفیل‌ها می توان به قابلیت شستشوی آسان، مقاوم بودن در برابر خوردگی، زنگ‌زدگی، آتش، صوت، حرارت و همچنین عایق بودن آن‌ها اشاره نمود. پروفیل‌ها یو پی وی سی همانند پروفیل‌های آلومینیومی قابل بازیافت هستند. از انواع پروفیل‌های یو پی وی سی می‌توان پروفیل فریم، پروفیل لنگه، پروفیل میانی، پروفیل لنگه درب، پروفیل درب بیرون باز شو، پروفیل نوع پانل، پروفیل میانی متحرک و پروفیل لوله و پروفیل اتصال لوله را نام برد که هر یک از آن‌ها کاربرد‌های ویژه‌ای دارند.

    پروفیل‌های چوبی

    این نوع پروفیل‌ها در ساخت چارچوب درب و پنجره کارایی دارند. اما بدلیل استحکام کم آن‌ها استفاده از این نوع پروفیل‌ها معمولا در مناطقی است که باران کم می بارد و جز مناطق خشک به شمار می روند.

    انواع پنجره کدام‌اند؟

    برای تولید پنجره اجزای زیادی لازم است که از جمله اجزای اصلی آن‌‌ها می توان به پروفیل(فریم)، شیشه، درز، یراق‌آلات و… اشاره کرد. بنابراین می بایست با توجه به اجزا استفاده شده در پنجره، آن‌ها را دسته‌بندی نمود.

    فریم پنجره یا به عبارتی قاب پنجره

    فریم‌های پنجره معمولا به صورت چوبی، آلومینیومی، آلود، آهنی، پی وی سی و یو پی وی سی موجود هستند.

    شیشه پنجره

    از وظایف شیشه عبور دادن نور و روشن کردن محل مورد نظر است. از انواع شیشه می توان به تک جداره، دوجداره هوشمند اشاره کرد که یکی از شیشه‌های پرکاربرد، شیشه‌های دو جداره هستند.

    یراق آلات

    از دیگر اجزای اصلی پنجره می توان به یراق آلات اشاره نمود که با توجه به مدل‌های کشویی، کلنگی، دو طرفه، محوری و … از یراق آلات گوناگونی استفاده می‌شود.

    0

    درب و پنجره‌ یو پی وی سی

    درب و پنجره مهمترین بخش خانه بوده و به غیر از اینکه امنیت آن را برقرار می کند به نمای ساختمان و مکان‌ها زینت می بخشد. عدم توجه به نما و امنیت درب و پنجره می تواند منجر به غیر استاندارد شدن آن شود. بنابراین قبل از انتخاب درب و پنجره باید به این مسائل توجه کرد. پس از در نظر گرفتن این مسائل، بحث عایق‌کاری و ذخیره انرژی مطرح می شود. درب و پنجره یو پی وی سی که از پلی وینیل کلراید ساخته می شود، بهترین گزینه برای جلوگیری از ورود دمای سرد به خانه می باشد. درب و پنجره دوجداره دارای انواع مختلفی است که هر کدام دارای ویژگی های خاص خود بوده و در ابعاد مختلفی تولید می شوند. ما در این مطلب قصد داریم به نحوه ساخت و مزایای این درب و پنجره اشاره کنیم و اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما بگذاریم.

    نحوه ساخت درب و پنجره UPVC

    ماده اولیه درب و پنجره یو پی وی سی همان طور که در بالا ذکر کردیم پلی وینیل کلراید است. این ماده در سال 1926 توسط والدو سمون با ترکیب پی وی سی (PVC) و یو پی وی سی (UPVC) عرضه شد. این ترکیب بسیار انعطاف‌پذیر بوده و به همین دلیل در بسیاری از صنایع برای عایق کاری مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه این ترکیب با استفاده از فراورده‌های نفتی و نمک طعام تولید شده و در مواد گوناگونی نظیر رنگدهی صنعتی، مواد ضد اشتعال زا، ضربه‌گیرها، تثبیت کننده‌ها و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. درب و پنجره UPVC هیچ آسیبی به محیط زیست وارد نساخته و با اکثر شرایط آب و هوایی سازگاری دارد. اجزای تشکیل دهنده آن نیز دی اکسید تیتانیوم، کربنات کلسیم، پایدار کننده و تنظیم کننده می باشد.

    انواع درب و پنجره‌ دوجداره یو پی وی سی

    در و پنجره یو پی وی سی در ابعاد و اندازه‌های مختلف تولید شده و هر کدام دارای ویژگی و کاربرد منحصربفرد خود هستند. برای کسب آگاهی بیشتر ادامه مطلب را از دست ندهید.

    درب و پنجره‌ دوجداره UPVC ثابت

    پنجره یو پی وی سی ثابت به دلیل ثابت بودن فاقد یراق آلات بوده و همین امر موجب می شود عایق مناسبی در برابر آلودگی صوتی باشد. این پنجره به 3 نوع مختلف تک حالته، باز و سقفی تقسیم می شود که هر کدام دارای کاربرد خود هستند. همچنین این پنجره به دلیل اینکه ثابت است از ورود گرد و خاک، سرما و گرما به داخل خانه جلوگیری کرده و دارای میدان دید وسیعی نیز می‌باشد. موارد مصرف پنجره یو پی وی سی ثابت در آلاچیق‌ها و گلخانه‌ها است که به دلیل ایستادگی در برابر نور، گرما و رطوبت در پوشش‌های سقفی این مکان‌ها بکار می رود. همچنین از این پنجره در پنت هاوس‌ها بجای دیوار استفاده می شود تا نمای شهر و طبیعت به راحتی قابل مشاهده باشد.

    درب و پنجره‌ دوجداره UPVC سرویسی و بالکنی

    درب و پنجره upvc در بالکن و سرویس بهداشتی نیز کاربرد دارد. ماده تشکیل دهنده این نوع پنجره یراق سوئیچی و سش است که بسته به نوع کاربرد میزان ماده‌ی آن متغیر است. برای مثال درب سرویسی به دلیل آنکه بتواند از بوی نامطبوع جلوگیری کرده و در برابر دما و رطوبت مقاومت کند از یراق سرویسی و سش پنل‌دار ساخته می شود. درب‌های بالکنی نیز یکی دیگر از موارد مورد استفاده از یو پی وی سی هستند و در ابعاد گوناگون تولید می شوند. به دلیل اینکه بتوان نمای بیرونی منزل را از بالکن به خوبی مشاهده کرد، پنجره‌های بالکنی را تمام شیشه ساخته و بسته به سلیقه افراد در طرح‌های متنوع تولید می شوند.

    درب و پنجره‌ دوجداره UPVC دو حالته

    این نوع از درب و پنجره به گونه‌ای ساخته شده است تا در دو محور افقی و عمودی باز شود. حالت افقی آن دقیقا مشابه با پنجره‌های رایج و قدیمی بوده، اما حالت عمودی آن از بالا به پایین باز شده و دارای ترمزگیر می باشد. از حالت عمودی معمولا در فضاهایی استفاده می‌شود که نیاز به تهویه داشته مانند آشپزخانه. حالت عمودی دارای مزایای منحصربه فردی نظیر امنیت بالا، نیاز به فضای کم و قابلیت تنظیم یا رگلاژ است که آن را نسبت به سایر نمونه‌های یو پی وی سی متمایز ساخته است.

    درب و پنجره‌ دوجداره UPVC گالوانیزه

    درب و پنجره یو پی وی سی گالوانیزه به گونه‌ای ساخته شده است که در برابر رطوبت، دما و صدمه مقاوم باشد. گالوانیزه در بسیاری از صنایع همچون ساختمان، پتروشیمی، پیج و مهره، راه‌آهن و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. دلیل کاربرد فراوان آن نیز همانطور که گفتیم مقاوم بودن آن در برابر شرایط آب و هوایی است. پنجره‌های گالوانیزه نیز با بهره‌مندی از این تکنولوژی در برابر تمامی شرایط آب و هوایی ایران سازگار بوده و بهترین گزینه برای استفاده در بناهای ساختمانی و سوله‌ها می باشد. همین امر موجب شده است تا پنجره‌های گالوانیزه سایبان خوبی در برابر آفتاب باشند.

    درب و پنجره‌ دوجداره UPVC آکاردئونی

    این نوع پنجره همانطور که از نامش پیداست به صورت تاشو بوده و در مواردی که نیاز به باز کردن آن به طور موقتی است، کاربرد دارد. معمولا از این نوع پنجره در دفاتر و مراکز اداری استفاده می شود. درب و پنجره‌های آکاردئونی در ابعاد مختلفی تولید می شوند که بسته به سلیقه افراد مورد استفاده قرار می گیرند.

    درب و پنجره‌ دوجداره UPVC فرانسوی

    درب و پنجره یو پی وی سی فرانسوی دقیقا مشابه مدل‌ خانه‌های فرانسوی در قرن 18 می‌باشد. این سبک که به گوتیک معروف است هنوز هم در بسیاری از خانه‌های این کشور مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع پنجره فاقد ستون میانی بوده و هیچ مولیونی در وسط آن قرار ندارد. این نوع پنجره بیشتر در خانه‌های ویلایی کاربرد داشته چرا که با نمایی که به خانه می بخشد، فضای خانه را دلنشین می کند.

    درب و پنجره‌ دوجداره UPVC تک حالته

    پنجره یو پی وی سی تک حالته همانطور که از اسمش پیداست تنها دارای یک محور بوده و به صورت افقی باز و بسته می شود. این نوع پنجره دارای اشکال مختلفی است که نمونه‌ی شکسته‌ی آن از محبوبیت بیشتری برخوردار است. ویژگی منحصربفرد این پنجره در یک راستا قرار نداشتن آن است، به گونه‌ای که در سه بعد مختلف سه ضلعی و به صورت شکسته قرار دارد. از پنجره‌های یو پی وی سی شکسته معمولا در بناهای 3 نبش استفاده می شود که دارای حلال و قوس هستند. این پنجره دارای ویژگی سایبانی نیز بوده و در مواقع آفتابی بهترین گزینه برای ایجاد سایبان است. این نوع پنجره دارای مزایایی نظیر ارزان بودن، تعویض آسان لولاها و قابلیت انعطاف‌پذیری در تغییر جهت است.

    قیمت پنجره دوجداره

    قیمت درب و پنجره upvc بر اساس ابعاد، تعداد بازشو، نوع رنگ، نوع شیشه و میزان یو پی وی سی بکار برده شده در آن تعیین می شود. عوامل تاثیر گذار زیادی در تعیین قیمت پنجره‌های دوجداره وجود دارند که موارد ذکر شده از اهمیت بیشتری برخوردارند. قیمت‌ها نیز براساس متر مربع بوده و بسته به ابعاد متغیر می باشند. گفتنی است که قیمت‌ها با توجه به مدل‌های پنجره متفاوت خواهد بود و در زمان گرفتن قیمت باید به نوع پنجره توجه ویژه‌ای داشته باشید و حتما با افراد خبره و حرفه‌ای در این زمینه مشاوره کنید.

    مزایای درب و پنجره‌ دوجداره

    درب و پنجره دوجداره یو پی وی سی دارای مزایایی است که در ادامه به مهمترین آن‌ها اشاره می کنیم.

    کاهش تابش سرد

    مقاومت بالا در برابر باد و باران

    جلوگیری از ورود گرما در تابستان

    عایق حرارتی

    نظافت سریع و آسان

    اشغال فضای کم

    جلوگیری از ورود گرد و غبار

    هزینه مناسب

    جلوگیری از ورود آلودگی صوتی به درون منزل

    همانطور که می بینید پنجره‌های دوجداره دارای ویژگی‌های منحصر بفردی هستند که می توانند از اتلاف انرژی جلوگیری کنند. همانطور که می دانید بیشترین میزان اتلاف انرژی از طریق درب و پنجره ها بوده که ترکیبات یو پی وی سی و پنجره‌های دوجداره توانسته‌اند از هدر رفتن آن جلوگیری کنند.

    سخن پایانی

    درب و پنجره یکی از مهمترین مولفه‌های ساخت منزل بوده که توجه به ایمنی و استاندارد بودن آن بسیار مهم است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، پنجره‌ها از ترکیبات یو پی وی سی تولید شده و در برابر شرایط آب و هوایی مقاوم هستند. ما در این مطلب به انواع پنجره‌های UPVC اشاره کردیم و مزایای هر کدام را به صورت کامل مورد بررسی قرار دادیم. برای اینکه از اتلاف انرژی جلوگیری شود بهتر است از پنجره‌های دو جداره استفاده کرد و محیط زیست را سالم نگه داریم.

    0

    مقایسه پنجره کشویی تک ریل و پنجره کشویی جفت ریل

    1- وزن و شکل لنگه‌ها در هر دو مدل پنجره کشویی شبیه به هم است.

    2- سطح مقطع پروفیل تک ریل کشویی بیشتر از سطح مقطع پروفیل جفت ریل است.

    3- در دو پنجره با ابعاد مشابه و هم اندازه، متراژ پروفیل مصرفی در پنجره جفت ریل بیشتر از تک ریل است.

    4- در پنجره‌های دو ریل قابلیت حرکت هر دو لنگه بازشو وجود دارد اما این امکان در پنجره‌های تک ریل وجود ندارد.

    5- پنجره کشویی تک ریل به دلیل ثابت بودن یک لنگه و ساختار آن از جفت ریل عایق بندی صوتی و حرارتی بهتری دارد.

    6- با توجه به ساختار پروفیل قاب کشویی تک ریل، وزن آن از قاب کشویی جفت ریل بیشتر بوده در نتیجه قیمت پروفیل قاب تک ریل گران تر است.

    از نظر ظاهری تفاوت چندانی بین این دو نوع پروفیل وجود ندارد. تنها تفاوت ظاهری این دو پنجره در ابعاد شیشه ی آن ها است به طوریکه در پنجره کشویی جفت ریل ابعاد شیشه در هر دو لنگه یکسان است اما در پنجره تک ریل ابعاد شیشه لنگه ثابت بزرگتر از شیشه لنگه بازشو است.

    مزایای پنجره دوجداره کشویی

    1- امکان تھویه مناسب‌تر به دلیل امکان ساخت لنگه‌ھای بازشو در ابعاد بزرگتر

    2- امکان ساخت در ابعادی بزرگتر از اندازه‌های استاندارد

    3- جلوگیری از ورود گرد و غبار و عایق صوتی مناسب

    4- راحتی در نحوه باز و بسته شدن درب و پنجره‌ھا

    5- ایجاد کمترین مزاحمت برای پرده‌ھا

    6- فضای دسترسی مناسب به بیرون

    7- زیبایی ظاهری

    معایب پنجره دوجداره کشویی

    1- عایق بندی حرارتی و صوتی کمتر آن نسبت به پنجره‌ھای بازشو

    2- تمیز کردن سخت‌تر آن نسبت به پنجره‌ھای بازشو

    3- طول عمر کمتر آن نسبت به پنجره‌ھای بازشو

    4- قیمت بالاتر آن نسبت به پنجره‌ھای بازشو

    نحوه تمیز کردن پنجره‌های کشویی

    از آنجایی‌که پنجره‌ھای کشویی روی ریل حرکت کرده و فاصله دو ریل بسیار اندک می‌باشد بنابراین یکی از نقاط ضعف این پنجره‌ھا عدم امکان تمیز کردن پنجره‌ھا از قسمت پشت لنگه ثابت در پنجره کشویی می‌باشد. فاصله‌ای حدود 20 سانتی متری از وادار یا مولیون پنجره که امکان رسیدن دست به آن وجود ندارد و در نتیجه ھمیشه کثیف و جلوه ی زیبا ندارد.

    فضاھای پیشنھادی برای پنجره دوجداره کشویی

    بیشترین کاربرد برای پنجره دوجداره کشویی، درب بالکن و تراس، اتاق خواب، آشپزخانه (به‌ویژه قسمت بالای سینک ظرفشویی، اجاق گاز با توجه به عدم مزاحمت هنگام باز شدن لنگه ها) می‌باشد. عموماً در مکان‌هایی که محدودیت فضا جهت باز شدن پنجره به سمت داخل یا خارج دارند و همچین پنجره‌های که پرده دارند کاربرد بیشتری دارند.

    0

    بررسی انواع پروفیل یو پی وی سی

    انواع پروفیل UPVC براساس نوع استفاده و محل کاربرد به انواع و اقسام مختلفی تقسیم می‌شوند. بنابراین پروفیل‌ها کاربردهای مختلف و متنوعی دارند. از این رو، برای این که پروفیل متناسب با کار خود را انتخاب کنیم، باید با انواع مقطع‌های پروفیل آشنایی داشته باشیم و بتوانیم کاربرد و کارایی آنها را تشخیص دهیم.

    از جمله کاربردهایی که پروفیل‌ها دارند، می‌توان به استفاده از انواع پروفیل‌ها که در صنعت ساختمان سازی، استفاده از انواع پروفیل‌ها در ساخت درب و پنجره دو جداره و غیره اشاره کرد. بنابراین برای این که بتوان استفاده درست و دقیقی از انواع پروفیل به دست آورد، باید حتما با انواع پروفیل آشنایی داشته باشیم.

    انواع پروفیل UPVC به انواع مختلفی تقسیم بندی می‌شوند. براساس مقاطع مختلف پروفیل یو پی وی سی به عنوان به موارد زیر اشاره کرد:

    پروفیل فریم

    از جمله پروفیل‌هایی که در درب‌ها و پنجره‌های دو جداره یو پی وی سی مورد استفاده قرار می‌گیرد، پروفیل فریم است. این پروفیل معمولا به عنوان قاب دور استفاده می‌شود. از این رو، باید گفت که پروفیل فریم یکی از شایع ترین و رایج ترین پروفیل UPVC می‌باشد، چرا که در چارچوب تمامی درب‌ها و پنجره‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    امروزه از این نوع از پروفیل در مقاطع و ابعاد شش و هفت سانتی متر تولید و به بازار عرضه می‌شود. با این حال برخی از شرکت‌ها و کارخانه‌ها اقدام به خرید مقطع‌های پنج و یا هشت سانتی متری می‌باشند، ولی با این وجود این مقاطع بسیار کم و نادر تولید می‌شوند.

    در پروفیل فریم، مقاطع مختلف به عنوان سطوح مختلف تولید و ارائه می‌شوند. پروفیل‌های فریم نه تنها براساس ابعاد و اندازه با هم دیگر فرق می‌کنند، بلکه براساس نوع کارایی هم با همدیگر فرق دارند. براساس عملکرد و کارایی، پروفیل‌های فریم را می‌توان به پروفیل‌های کشویی، بازسازی و نوسازی تقسیم بندی نمود.

    پروفیل میانی یا مولیون

    از دیگر انواع پروفیل UPVC می‌توان به پروفیل میانی و یا پروفیل مولیون اشاره کرد. از این پروفیل‌ها در ساخت و تولید انواع درب و پنجره دو جداره یو پی وی سی استفاده می‌شود. این پروفیل امروزه در دو سری 60 و 70 در کارخانجات تولید پروفیل تولید و به بازار عرضه می‌شود. منظور از سری 60 در پروفیل میانی کف پروفیل است که 60 میلی متر است و یا معادل 6 سانتی متر می‌باشد. بنابراین در پروفیل‌های 70 هم اندازه کف پروفیل 70 میلی متر و یا همان هفت سانتی متر است.

    در کشور ما پروفیل میانی تولیدشده در داخل و خارج از کشور وجود دارد. در انواع درب‌ها و پنجره‌های دو جداره معمولا از پروفیل میانی 60 میلی متر استفاده می‌شود. اما برای پنجره‌های سه جداره از پروفیل‌های میانی 70 میلی متری معمولا استفاده می‌شود. از این پروفیل به دو صورت مبانی ثابت و یا متحرک با کاربردهای مختلف در روند تولید درب و پنجره استفاده می‌شود.

    برای نمونه از پروفیل میانی ثابت برای تولید درب و پنجره معمولی استفاده می‌شود. در حالی که از پروفیل متحرک که به آن اوهرنگ نیز می‌گویند، برای تولید درب و پنجره‌هایی که به صورت کامل باز و یا بسته می‌شوند، استفاده می‌شود.

    از دیگر انواع‌ پروفیل میانی می‌توان به پروفیل کتیبه کشویی اشاره نمود. به دلیل این که شکل ظاهری این پروفیل با سایر پروفیل‌های میانی متفاوت است، از این رو از آن به عنوان نوع دیگری از پروفیل میانی یاد می‌شود که بیشتر به عنوان تقسیم کننده افقی در پنجره‌های کشویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    نوع دیگری از پروفیل‌های مولیون و یا میانی وجود دارند که از آنها به عنوان پروفیل مولون متحرک نام برده می‌شود. این نوع از پروفیل به لنگه باز شو درب و پنجره پیچ می‌شود و به همراه بازشو حرکت می‌کند. معمولا از این نوع پروفیل در در و پنجره‌های دو جداره فرانسوی استفاده می‌شود که در آن‌ها هر دو لنگه با هم و در کنار هم باز می‌شود.

    پروفیل سش و یا بازشو

    از دیگر انواع پروفیل UPVC باید به پروفیل ساش و یا بازشو اشاره کرد. این پروفیل‌ها بیشتر در درب‌ها و پنجره‌های یو پی وی سی باز شو مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پروفیل‌ها به شکل استاندارد اس (S) انگلیسی تولید می‌شوند. این نوع از پروفیل‌ها به انواع مختلفی تقسیم بندی می‌شوند. از جمله این پروفیل‌ها می‌توان به پروفیل بازشو پنجره، پروفیل بازشو درب، پروفیل بازشوی کشویی اشاره کرد.

    پروفیل بازشو کشویی معمولا تنها در پنجره‌های دو جداره کشویی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما پروفیل بازشو درب، همان طور که از اسمش پیدا برای درب‌های دو جداره استفاده می‌شود، چرا که ابعاد درب‌های دوجداره با پنجره‌های دوجداره متفاوت می‌باشد. از این رو باید از پروفیل‌هایی که متناسب با ابعاد درب دو جداره می‌باشند، استفاده کرد.

    بنابراین پروفیل‌های ساش بازشو درب از لحاظ ارتفاع بزرگتر می‌باشند. در نهایت باید به نوع سوم پروفیل بازشو پنجره اشاره کرد. این نوع از پروفیل‌ها یکی از پراستفاده ترین و پر مصرف ترین نوع پروفیل‌ها می‌باشد، که در انواع درب‌ها و پنجره‌های یو پی وی سی استفاده می‌شود.

    پروفیل لنگه برای تولید و ساخت بازشو پنجره مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته گاهی هم از این پروفیل به عنوان فریم بازسازی استفاده می‌شود. از این نوع پروفیل هم امروزه در ابعاد و ضخامت‌های مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شود.

    در برخی موارد ارتفاع دیواره داخلی و خارجی این نوع از پروفیل به 96 میلی متر می‌رسد. عرض آن هم می‌تواند 60 میلی متر باشد. در این نوع از پروفیل‌ها ضخامت شیشه خور در حدود 20 سانتی متر است که دارای سه کانال معمولا می‌باشد.

    پروفیل پنل

    از دیگر انواع پروفیل یو پی وی سی باید به پروفیل پنل پنجره دو جداره اشاره کرد. این نوع از پروفیل‌های یو پی وی سی معمولا دارای ارتفاع دیواره داخلی و خارجی 100 میلی متری می‌باشند. همچنین عرض این نوع از پروفیل‌ها 20 میلی متر است، که برای پوشاندن درب و پنجره یو پی وی سی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    پروفیل زهواره

    این نوع از پروفیل را هم می‌توان از نامش به راحتی شناخت. چرا که عملکرد و کارآیی آن دقیقا مانند زه است. از این رو، از پروفیل یو پی وی سی زهواره برای ثابت نگه داشتن شیشه‌های تک جداره 4 میلی متری در انواع پنجره‌ها و درب‌ها استفاده می‌شود. البته لازم به ذکر است که پروفیل‌های زهواره به دو دسته پروفیل زهواره تک جداره و دو جداره تقسیم بندی می‌شوند.

    با این وجود، باید اذعان کرد که عملکرد و کارایی آنها چندان فرقی با هم دیگر ندارند و تقریبا مشابه هم هستند. از دیگر پروفیل‌های زهوار دوجداره باید به پروفیل دکورایتو اشاره کرد. این نوع از پروفیل دوجداره زهواره هم برای ثابت نگه داشتن شیشه دوجداره استفاده می‌شود. از این نوع پروفیل بیشتر برای نگه داشتن شیشه 20 میلی متری در انواع پنجره‌های دو جداره استفاده می‌شود. به طور کلی می‌توان گفت که پروفیل‌های زهواره برای نگه داشتن شیشه و پانل در جای خود مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    پروفیل لوله و پروفیل اتصالات لوله

    از دیگر انواع پروفیل UPVC می‌توان به پروفیل لوله اشاره کرد. این پروفیل معمولا دارای دیواره داخلی و خارجی به ارتفاع 56 میلی متر است. از این رو، پروفیل بیشتر برای تولید و ساخت پنجره‌های زاویه دار استفاده می‌شود.

    این نوع از پروفیل‌ها به نوع دیگری مانند پروفیل آداپتور لوله دوجداره نیز تقسیم بندی می‌شود که بیشتر در تولید و ساخت پنجره‌های زوایه دار از آن استفاده می‌گردد. به طور کلی باید گفت که پروفیل‌های لوله و اتصالات لوله برای پنجره‌هایی که قاب آن‌ها هلالی افقی است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    0

    همراه با پیشرفت های تکنولوژی و صنعت، تولیدکنندگان درب و پنجره اقدام به تولید لمینت در و پنجره دوجداره نموده اند. در این مقاله با رنگ و لمینت پنجره UPVC آشنا خواهیم شد.

    پنجره UPVC لمینت شده، پروفیل هایی هستند که فویل های رنگی در یک فرایند خاص و به کمک ماشین آلات مرتبط با این کار، روی آن ها به شکلی جدایی ناپذیر چسبانده می شود.

    از این طریق امکان تولید رنگ های مختلفی از پنجره برای خریداران فراهم خواهد شد.

    لمینت پنجره چیست؟

    پروفیل UPVC، اساسا سفید رنگ است. برای پاسخگویی به نیاز صنعت ساختمان، UPVC رنگی که به آن لمینت گفته می شود در بازار ارائه شده است. در این شرایط انواع پروفیل که اصلی ترین اجزای پنجره است و یراق آلات آن، براساس سلیقه و بودجه مورد نظر مثل سایر پنجره های دوجداره یو پی وی سی استفاده می شود.

    یک روکش 2 میلی متری با طرح مشخص و طبق خواسته مشتری، توسط دستگاهی بر روی آن قرار گرفته سپس به وسیله موادی خاص و با فشار زیاد ‏روی پروفیل می چسبد. لاستیک پروفیل نیز بعد از مونتاژ روی آن نصب خواهد شد.

    مانند سایر انواع از اجزای در و پنجره دو جداره، فریم اصلی به عنوان قاب پنجره است و کیفیت یراق آلات، شیشه دوجداره، نوار درزبند و تقویت کننده فولادی دارای اهمیت است.

    یکی از دلایل مهم استقبال بازار از این طرح ها ارائه ضمانت ماندگاری این لایه است.

    با توجه به دستگاه مونتاژ این لمینت ها، برخی از شرکت های ساخت یو پی وی سی، عرضه کننده نوع لمینت در و پنجره های دو جداره یو پی وی سی نیز هستند.

    انواع لمینت پنجره دو جداره

    ساخت لمینت پنجره دو جداره به دو شکل انجام می گیرد:

    1- پنجره دوجداره یک رو لمینت

    2- پنجره دوجداره دو رو لمینت

    پنجره دوجداره یک رو لمینت

    رنگ، تنها یک طرف سطح پروفیل را پوشانده و این خود در دو مدل انجام می شود.

    داخل لمینت و بیرون لمینت به دو بخش جدا از هم تقسیم می شود که با توجه به نیاز هر پروژه می توان در و پنجره ای رنگی در نمای داخل یا خارج ساختمان در اختیار داشت. در این شرایط مغز پروفیل همچنان سفید است.

    در صورت آسیب دیدن لایه رویی، جای آن را با رنگ می توان پوشاند.

    پنجره دوجداره دو رو لمینت

    هر دو طرف پروفیل لمینت رنگی است و همین طور مغز آن نیز دیگر سفید نخواهد بود و نزدیک به رنگ روکش لمینت خود است.

    از این جهت در صورت خراشیدگی و یا باقی ماندن جای پیچ ها و محل اتصال اجزا، همواره رنگی خواهند ماند.

    ویژگی های پنجره لمینت

    1- لمینت علاوه بر کارایی در طراحی و تنوع بخشی به نمای ساختمان، به عمر پنجره نیز کمک خواهد کرد. لمینت به دلیل خاصیت ضد خشی که دارد می تواند یک لایه ضد سایشی را بر روی درب و پنجره دوجداره به وجود آورد.

    2- یک لمینت استاندارد، ثبات رنگی دارد، مانند عایقی از در و پنجره در مقابل عوامل جوی، رطوبت و آفتاب محافظت کرده و طول عمر آن را تا دو سال بالاتر خواهد برد.

    3- پنجره های لمینت، دوام و استحکام داشته و به آسانی نظافت می شوند.

    نصب لمینت

    نحوه نصب یک در یا پنجره لمینت در ساختمان، مشابه مدل ساده آن است. تنها تفاوت این دو در چسب آب بندی استفاده شده است.

    با توجه به تکنولوژی چسب گرم، کیفیت چسب مصرفی در آن بسیار اهمیت دارد. در تعمیرات و رگلاژ پنجره دوجداره یو پی وی سی به هیچ رو آسیبی به لایه لمینت طرح دار وارد نمی شود و دلیل این موضوع احتیاط و دانش کافی تعمیرکار است.

    تفاوت مغز سفید با مغز رنگی پروفیل لمینت

    در پروفیل های مغز رنگی به دلیل نزدیکی رنگ روکش و پروفیل مخصوص، خراشیده شدن سطح روکش مشخص نیست و چندان قابل مشاهده نمی باشد.

    این موارد در پروفیل های سفید رنگ قابل مشاهده است. در پروفیل های تک رو لمینت نقاط جوش و اتصال پنجره های ساخته شده، رنگ سفید مشخص می شود که باید از رنگ برای پوشاندن آن استفاده کرد.

    تعداد زیادی از سازندگان و طراحان ساختمانی برای زیبایی نمای بیرونی و نمای داخلی ساختمان از درب ها و پنجره های یو پی وی سی دوجداره دو رو لمینت استفاده می نمایند.

    و در این میان پنجره دوجداره دو رو لمینیت بسیار پرطرفدار است بنابراین برای افزایش کیفی محصول، از پروفیل های رنگی که نزدیک به رنگ روکش لمینت باشد استفاده می شود، و پروفیل مغز قهوه ای نامیده می شود.

    در لمینت داخلی و بیرونی از پروفیل های سفید رنگ استفاده می شود اما در پروفیل های دو رو لمینت باید از پروفیل مغز قهوه ای و یا همرنگ لمینت استفاده گردد.

    روش نگهداری پنجره دوجداره UPVC لمینت

    بهتر است بدانید که برای حفظ هر چه بیشتر لمینت که بر روی پنجره های دوجداره کار شده است، محیط داخلی نباید خیلی مرطوب باشد.

    در واقع شما باید حواستان به تنظیم دمای فضای داخلی باشد. لمینت قسمت بیرونی پنجره های UPVC با دستگاه های فشار و حرارت با مقاومت بالایی ساخته می شوند. همین امر تا حدود زیادی طول عمر آن را تا دو سال بالاتر می برد.

    موضوع بعدی که در ماندگاری این نوع پنجره ها اهمیت دارد؛ نحوه صحیح استفاده و نصب درست در ابتدای کار می باشد.

    حتما توجه نمایید که بحث رگلاژ و تنظیم قطعات و یراق آلات نیز باید به درستی اجرایی شود تا با اعمال فشار نامتعارف مواجه نشوید.

    شیشه ها نیز نقش مهمی در حفظ لمینت پنجره های دوجداره ایفا می کنند، به گونه ای که در صورت غیر استاندارد بودن وزن شیشه، می تواند موجب خم شدن پروفیل و در نتیجه آسیب به رویه آن گردد.

    در پایان

    لمینت پنجره UPVC امکان جدید و جذابی در راستای طراحی های خاص در اختیار معماران قرار می دهد.

    در این مقاله به بررسی روش و ویژگی های این نوع لمینت پرداختیم. امیدواریم از این مطالب استفاده لازم را برده باشید.

    0

    در انتخاب پنجره دو جداره مناسب باید به چه نکاتی توجه کرد؟

    در این مقاله می خواهیم نکات مهمی را بررسی کنیم که در انتخاب و خرید پنجره دوجداره مناسب باید به آن‌ها توجه کنید.

    پروفیل چه اهمیتی در پنجره دو جداره دارد؟

    پروفیلی که در ساخت پنجره دوجداره به کار می‌رود یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که باید به آن توجه کرد.

    یکی از استانداردهای مهم در انتخاب پروفیل پنجره دوجداره ضخامت دیواره‌ی آن است. استاندارد بین‌المللی در این مورد 3 میلی‌متر است.

    استاندارد بعدی جنس پروفیل است. امروزه استفاده از پروفیل‌ها آهنی و آلومینیومی توجیه چندانی ندارد. این پروفیل‌ها باعث اتلاف انرژی شده و مزایای چندانی برای استفاده ندارند. در عوض نسل جدید و بهینه پروفیل مثل انواع آلومینیم ترمال بریک، آلوود و UPVC از نظر کیفیت و کارایی بهترین انتخاب هستند.

    تقویت کننده گالوانیزه چه نقشی در پنجره دو جداره دارد؟

    تأمین استحکام درب و پنجره دوجداره توسط تقویت کننده‌ی گالوانیزه‌ی داخل پروفیل انجام می‌شود. گالوانیزه‌ی مورد نظر را باید با توجه به ابعاد محفظه قرارگیری تعیین کرد. همچنین باید توجه داشت که ضخامت ورق آن باید حداقل یک و نیم میلی‌متر باشد.

    نوار درزبندی در پنجره دو جداره چیست؟

    بخش دیگری که در کیفیت و قیمت پنجره دوجداره مؤثر است نوار درزبندی آن است. این نوار از نوعی لاستیک به نام EPDM ساخته می‌شود که وظیفه‌ی اصلی‌شان مقاوم بودن در مدت زمانی طولانی در برابر باز و بسته شدن‌های مکرر‌ در و پنجره دوجداره است.

    گاهی پیش می‌آید که افراد از این درزبندها استفاده نمی‌کنند و برای قیمت کم‌تر سراغ جنس‌های نامرغوب می‌روند. درزبندهای نامرغوب برخلاف درزبندهای EPDM در برابر اشعه‌ی ماورای بنفش خورشید پوسیده می‌شوند و از بین می‌روند. این مسئله پس از چندی منجر به ایجاد آلودگی صوتی با وزش باد در درب و پنجره دوجداره می‌شود.

    اهمیت یراق آلات و اتصالات فلزی در پنجره دو جداره چیست؟

    قیمت یراق‌آلات با کیفیت در بازار قدری زیاد است. برای همین ممکن است افراد برای کاهش هزینه‌ها از یراق‌آلات با کیفیت پایین‌تر استفاده کنند. اما این به خودی خود مشکل به حساب نمی‌آید. کیفیت یراق‌آلات تا اندازه‌ی زیادی به نوع طراحی پنجره‌ها و اندازه آن‌ها نیز بستگی دارد. اگر خرید پنجره دوجداره را از شرکتی مطمئن انجام دهید که بتواند به بهترین شکل برای شما یراق‌آلات مورد نیازتان را تعیین کند، می‌توانید با قیمت کم‌تر از کیفیتی بالاتر بهره‌مند شوید.

    جنس شیشه پنجره دو جداره باید چگونه باشد؟

    یکی از مهم‌ترین فاکتورهای کفیت و قیمت در پنجره دوجداره جنس شیشه‌ی مورد استفاده در پنجره است. در این بخش به شکل کامل به ویژگی‌های یک شیشه دوجداره خوب می‌پردازیم.

    ضخامت شیشه در پنجره دو جداره

    اولین و مهم‌ترین فاکتور در قیمت و کیفیت شیشه دوجداره ضخامت آن است. یکی از نکات مهم و جالب این است که باید سعی کنید ضخامت دو شیشه‌ی استفاده شده در پنجره دوجداره با یک دیگر متفاوت باشند. دلیل آن بسیار ساده است. اگر دو شیشه با ضخامت متفاوت در برابر امواج صوتی وجود داشته باشند ایجاد اختلال و نوسان در این امواج بسیار بیشتر است تا زمانی که دو شیشه با ضخامت یکسان سر راه امواج صوتی قرار گرفته باشند.

    برای مثال وقتی ضخامت یکی از شیشه‌ها 4 و دیگری 6 باشد شما پنجره دوجداره ای دارید که خیلی بهتر در برابر صوت عایق شده است.

    چسب شیشه در پنجره دو جداره

    حتماً از یک نوع چسب مرغوب پلی سولفات در شیشه دوجداره خود استفاده کنید تا راه‌های نفوذ به شیشه کاملاً بسته شوند. از طرفی اگر از یک نوع چسب نامرغوب در شیشه دوجداره استفاده کنید ممکن است پس از مدتی در اثر تابش اشعه‌ی ماورای بنفش خورشید خاصیت چسبندگی خود را از دست داده به مایع تبدیل شود و روی شیشه حرکت کند.

    خلأ میان دو شیشه در پنجره دوجداره

    برای اینکه کیفیت شیشه دوجداره افزایش پیدا کند ابتدا آن را خلأسازی می‌کنند و سپس میان آن یک نوع گاز مخصوص تزریق می‌کنند. اما گاهی به دلیل کاهش هزینه‌ها خلأسازی انجام نمی‌شود و گاز مخصوصی که می‌بایست میان دو شیشه را پر کند خالص نیست. همین موضوع باعث افت کیفیت شیشه دوجداره می‌شود.

    رطوبت گیر شیشه در پنجره دو جداره

    رطوبت‌گیر هم یکی دیگر از مواردی است که ساخت شیشه‌های دوجداره اهمیت زیادی دارد. رطوبت‌گیر در فصل‌های سرد و بارانی، الخصوص در مناطق شرجی از ایجاد بخار روی شیشه جلوگیری می‌کند و در هر وضعیت جوی شیشه‌ی شما را شفاف و صاف نگه می‌دارد. مسلم است که برخی اوقات تشخیص داده می‌شود رطوبت‌گیر چندان کارایی و اهمیتی ندارد و از آن استفاده نمی‌شود یا از یک نوع جنس نامرغوب برای آن استفاده می‌شود. این موضوع هم در افت کیفیت پنجره دوجداره مؤثر است.

    طراحی پنجره چه اهمیتی در پنجره دو جداره دارد؟

    اما یکی از مواردی که شاید بیش از همه‌ی موردهای گفته شده اهمیت دارد چگونگی طراحی درب و پنجره دوجداره منزل شما است.

    و در آخر چطور بهترین پنجره دوجداره را تهیه کنم؟

    امروزه انتخاب در و پنجره به سادگی گذشته‌ها و دوره‌ی پدر و مادرهایمان صورت نمی‌گیرد. ساخت و تولید درب‌ و پنجره اینقدر پیشرفت کرده که به یکی از صنعت‌های بزرگ جهان و به یک علم تبدیل شده. بنابراین نمی‌شود بدون تحقیق و دقت یک نوع در و پنجره‌ی را انتخاب کنید و امیدوار باشیدکیفیت بالایی داشته باشید.

    0

    پنجره‌ های دو جداره بر اساس نحوه ی بازشو و نوع متریال و نوع یراق آلات آن ها به انواع مختلفی تقسیم بندی کرد که در ادامه ی این مطلب به معرفی هر یک از آن ها می پردازیم.

    انواع پنجره دوجداره بر اساس جنس و نوع متریال سازنده

    1- پنجره دوجداره upvc:

    متریال سازنده‌ی این نوع پنجره دوجداره پروفیل های عایقی upvc می باشد و به همین دلیل به پنجره های upvc معروف هستند و از جمله پنجره های دوجداره ی پرطرفدار محسوب می شوند. این پنجره ها برای انواع آب و هوا مطلوب و مناسب بوده و در مدل های متنوعی بر اساس نوع باز شدن و نوع یراق آلات در رنگ های مختلفی ساخته و تولید می‌گردند. البته شایان ذکر است که انواع پنجره دوجداره با پروفیل upvc در ابعاد مشخص و استانداردی قابل تولید است و تولید آن در ابعاد بزرگتر دارای محدودیت می باشد. upvc از جنس پلاستیک بوده و از جمله تولیدات صنایع پتروشیمی می باشد که ترکیبی از پی وی سی با نوعی ماده روان کننده می باشد. این کار موجب می گردد که pvc از فرم شکننده و سخت خود درآید و قابلیت خم شدن و انعطاف به خود بگیرد. این متریال در برابر سرما و گرما و هر گونه آلودگی صوتی به شکل عایق قوی عمل می کند. بنابراین پنجره های تولید شده از پروفیل های استانداردupvc، پنجره هایی کاملا نرمال و عایق خواهند بود به شرطی که به صورت کاملا استاندارد و اصولی طراحی و ساخته شده باشند. استاندارد به این مفهوم که از شیشه های دوجداره و یراق آلات مناسب و مستحکمی در ساخت آن ها استفاده شده باشد و همچنین مراحل اندازه گیری و نصب پنجره به درستی اجرا شده باشد. پنجره های دوجداره upvc بنا به مزیت هایی که دارند، از پر مصرف ترین و محبوب ترین انواع پنجره دوجداره به شمار می آیند که اخیرا در صنعت ساختمان سازی بسیار مورد استفاده و کاربرد قرار می گیرند.

    مزایای پنجره های دوجداره upvc:

    • عایق سرما، گرما و صوت
    • وزن کم
    • مقرون به صرفه بودن
    • مناسب برای انواع کاربرد ها
    • تنوع در طرح و رن
    • عدم اشتعال
    • سهولت در نظافت و پاکسازی
    • بالا بودن طول عمر
    • زیبایی و جلوه ی ویژه

    2- پنجره های دوجداره آلومینیومی:

    از پروفیل های آلومینیومی در ساخت این نوع پنجره ها استفاده می شود و عمدتا برای داشتن پنجره‌ی عایق و استاندارد از آلومینیوم ترمال بریک که یک تیغه ی پلی آمیدی در بین پروفیل وجود دارد و مانع ارتباط هوای بیرون و داخل می شود، استفاده می کنند. از آنجا که فلز آلومینیوم دارای رسانایی بالایی می باشد، با وجود این تیغه پلی آمیدی عایق در پروفیل، رسانایی فلز آلومینیوم از میان می رود و به همین دلیل این نوع از انواع پنجره دوجداره به پنجره دوجداره ترمال بریک شهرت یافته است. همینطور به علت بالا بودن ممان اینرسی در پنجره های دوجداره آلومینیومی نسبت به پنجره های دوجداره upvc، لذا در ساخت پنجره هایی با ابعاد بزرگ حتما بایستی از پنجره های دوجداره آلومینیومی استفاده گردد.

    3- پنجره های دو جداره چوبی:

    پروفیل های چوبی اولین و قدیمی ترین مواد به کار رفته در ساخت پنجره ها هستند که در هنر و معماری ایران نیز جایگاه ویژه‌ و بسیار پرکاربردی داشته و دارند. حتی آن زمانی که مصالحی همچون آهن اختراع گردید، همچنان برای ساخت پنجره های مساجد از چوب استفاده می گردید که دلیل این امر را می توان در گرمی و منحصر به فردی رنگ و بافت پروفیل های چوبی در معماری داخلی جستجو کرد. این ویژگی سبب شده است که پروفیل چوبی در دکوراسیون داخلی مدرن هم مورد توجه و استقبال قرار بگیرد به ویژه آنکه با پیشرفت و گسترش تکنولوژی امکان طراحی و ساخت انواع درب و پنجره های چوبی دوجداره نیز فراهم گردیده است.

    البته استفاده از پروفیل چوبی در ساخت درب و پنجره دارای مزایای بسیاری به شرح زیر می باشد:

    • عایق بودن در مقابل رفت و آمد حرارت و لذا حفظ انرژی و کاهش هزینه ها در منازل
    • استحکام و مقاومت بالا و مقبول در مقابل ضربه
    • قابلیت رنگ پذیری فوق العاده

    اما با این وجود چوب معایبی نیز دارد که از آن قبیل می توان به ضعف در مقابل نفوذ رطوبت و همچنین احتمال گسترش آتش سوزی و نیز خطر خوردگی به وسیله ی موریانه ها اشاره کرد. توجه داشته باشید که استفاده از پوشش ها و رنگ های عایق رطوبت همانند پوشش آلومینیوم و pvc و فایبرگلاس در افزایش استحکام چوب در مقابل رطوبت در مناطق گرم و مرطوب موثر واقع می گردد.

    4- پنجره های دو جداره آهنی:

    در گذشته دومین مواد سازنده ی ساخت پروفیل پنجره ها آهن بوده است که به علت ضعف های فراوانی که داشت، استفاده از آن سریعا منسوخ گردید و سپس پروفیل های کامپوزیت و پلیمری جای آن را گرفت. همچنین پروفیل های آهنی وزن خیلی بالایی داشته و در هنگام وقوع زلزله به علت سقوط ممکن است موجب بروز خطرات جانی بسیاری گردد.

    انواع پنجره دوجداره از نظر نحوه باز شو

    1- پنجره ی دوجداره ثابت:

    در این مدل از پنجره های دوجداره هیچ حالت بازشویی وجود ندارد و فقط یک قاب و یک فریم همراه شیشه دوجداره هستند.

    2- پنجره دوجداره تک حالته:

    این پنجره های دوجداره تنها از یک طرف و به شکل لولایی باز و بسته می گردند.

    3- پنجره دوجداره دوحالته:

    در این مدل از انواع پنجره دوجداره، پنجره هم از یک سو به حالت لولایی باز و بسته می شود و هم با حرکت دستگیره به طرف بالا، همچون پنجره ی قطار با زاویه ی 25 درجه پنجره به طرف بالا باز می گردد. علاوه بر زیبایی منحصر به فرد پنجره های دوجداره دو حالته، شما با انتخاب این پنجره های خاص از کیفیت و امکانات بالای آن ها نیز بهره مند خواهید شد. به طور مثال می توان اظهار کرد که امنیت این نوع پنجره های دوجداره فوق العاده بالا می باشد چرا که در ساخت آن ها از یراق‌آلات بسیار مقاوم و پیشرفته‌ای استفاده شده است.

    4- پنجره های دوجداره کشویی:

    در این نوع پنجره ها مکانیزم بازشو به صورت ریلی می باشد که می تواند به طرف راست یا چپ باز شود. نکته دیکر اینکه عایق این مدل پنجره دوجداره نسبت به حالت لولایی کمتر می باشد.

    5- پنجره های دوجداره فولکس واگنی:

    باز و بسته شدن این مدل از انواع پنجره دوجداره همانند درب ماشین های فولکس واگن است و به همین دلیل نیز به این نام مشهور شده است. نحوه ی کار این پنجره ها تا حدود زیادی مشابه با پنجره های کشویی و ریلی می باشد، با این تفاوت که در این مدل، نخست پنجره 12 سانتی متر به طرف داخل آمده و پس از آن در ریل خود جای می گیرد. پنجره فولکس واگنی را در اصل می توان یک پنجره ی ریلی و کاملا عایق و استاندارد دانست که برای مصارف ویلایی فوق العاده شیک و مناسب است.

    6- پنجره های دوجداره آکاردئونی:

    این مدل پنجره ها بر اساس آکاردئون باز و بسته می گردند. به هنگام باز شدن پنجره تمامی لنگه ها در یک سو جمع می گردند و روی لنگه ی ثابتی در یک طرف قرار می گیرند. به منظور یکسان سازی فضای داخل و بیرون، این پنجره به شدت پیشنهاد می شود.

    7- پنجره دو جداره کلنگی:

    پنجره کلنگی از انواع پنجره دوجداره یک جهت باز شو محسوب می شود که بنا بر سلیقه و تصمیم شما در هنگام طراحی و خرید امکان تغییر جهت آن وجود دارد. این پنجره‌ها عمدتا برای سرویس بهداشتی، حمام، راه پله و نورگیر مناسب هستند.

    8- پنجره دو جداره محوری یا دایره‌ای:

    این پنجره های دو جداره به دلیل دشواری طراحی که دارند بسیار کمیاب‌ هستند اما می‌ توانند زیبایی و جلوه‌ی بسیار خاصی به منزل و محل کار شما بدهند. مکانیزم بازشوی این پنجره‌ها حول یک محور قطری می باشد.

    9- پنجره دو جداره خلیجی:

    این نوع از انواع پنجره دوجداره عمدتا در پذیرایی ها استفاده می شود و علاوه بر زیبایی خاص و منحصر به فردی که به دکوراسیون خانه می بخشد، باعث می شود که فضای داخلی خانه بزرگ‌ تر هم به نظر آید. پنجره دوجداره خلیجی در واقع ترکیبی از پنجره‌های ثابت و بازشو می باشد. استفاده از این پنجره‌ها در کنار هم یک حالت قوسی چندضلعی ایجاد می‌ کند که فوق العاده زیباست.

    10- پنجره های دو جداره کمانی:

    این مدل پنجره های دوجداره از نوع خلیجی هم جلوه‌ی بهتر و زیباتری به منزل شما می‌بخشند. در حقیقت این پنجره های دوجداره یکی از جدید‌ترین انواع پنجره دوجداره روز دنیا محسوب می شوند. این پنجره ها از افق دارای قوس هستند و برخلاف پنجره دوجداره ی خلیجی که حالت دایره ای آن با ایجاد زاویه‌های مختلف، ایجاد می شد، پنجره‌های کمانی خود این قوس را دارا می باشند. از این پنجره‌ها می‌توان به شکل تکی و یا ترکیبی استفاده کرد. کاربرد این نوع پنجره دوجداره هم نظیر پنجره دوجداره خلیجی در ایجاد یک فضای بسی بزرگتر و چشم نواز می باشد.

    از جمله مزیت‌هایی که زندگی در عصر کنونی دارد تنوع در انتخاب‌هاست. اما هر از گاهی این تنوع بیش از اندازه در بین گزینه‌ها، افراد را گیج می‌کند و انتخاب مناسب ترین گزینه را دشوار می سازد. انتخاب از میان انواع پنجره دوجداره برای منزل نیز از همین دشواری در انتخاب برخوردار است. زیاد و متنوع بودن پنجره های دوجداره موجب سردرگمی افراد می‌شود.

    0

    پروفیل ‌های دوجداره به صورت پیش فرض به رنگ سفید هستند. اما لمینت پنجره دوجداره می ‌بایست مطابق با نمای ساختمان و یا دیزاین داخلی طراحی و اجرا شود. نوع رنگ‌های پروفیل upvc می‌تواند خریدار را در انتخاب رنگ دلخواه پنجره‌های ساختمان یاری کند.

    روکش کردن پروفیل فقط برای پروفیل upvc امکان پذیر است و پروفیل آلومینیوم قابلیت لمینت ندارد. پنجره دوجداره upvc به دو صورت رنگ شده و لمینت وجود دارند. که هرکدام مزایا و ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند.

    آنچه در این مقاله مطالعه خواهید کرد

    آیا می‌توان درب و پنجره UPVC را رنگ کرد؟

    رنگ کردن درب و پنجره UPVC امکان‌پذیر است، اما بهتر است که قبل از اقدام به رنگ کردن درب و پنجره‌ با شرکت سازنده صحبت کنید. آن‌ها می‌توانند درباره‌ رنگی که استفاده می‌کنید و نوع آن شما را راهنمایی کنند، ‌چرا که استفاده از رنگ‌ های تیره‌ تر ممکن است باعث بالا رفتن حرارت شده و به درب و پنجره آسیب بزند.

    قبل از رنگ کردن، درب و پنجره را با آب و صابون و حوله‌ بدون پرز تمیز کنید. لازم است که قبل از رنگ زدن درب و پنجره را آماده کنید. انرژی سطح UPVC پایین است و به همین دلیل نوع رنگی که برای این کار انتخاب می‌کنید اهمیت زیادی دارد. استفاده از رنگ‌های اکرلیک و پلی اورتان به این منظور مناسب ‌تر است.

    اگر تازه‌کار هستید یا درب و پنجره‌ UPVC خود را به تازگی نصب کردید به شما پیشنهاد نمی‌کنیم که آن ‌ها را خودتان رنگ کنید، چرا که لایه ‌ی رزینی که روی درب و پنجره وجود دارد، فضای مناسب و آسانی را برای رنگ کردن فراهم نمی‌کند.

    چرا خود پروفیل upvc را نمی توان به صورت رنگی تولید کرد؟

    در ابتدا پروفیل پنجره یو پی وی سی به صورت سفید تولید می شود، زیرا زمانی که رنگ دانه به مواد و پودر های اولیه تولید پروفیل upvc اضافه شود باعث می شود کیفیت اصلی خود را از دست بدهد. مثلا باعث می شود شکنندگی پروفیل بیشتر شود و یا در قسمت اتصال درست به هم جوش نخورد.

    پنجره دو جداره upvc چگونه رنگ می شود و مراحل آن چگونه است؟

    ابتدا پنجره دوجداره را به صورت عادی و سفید تولید می نماییم. سپس به کارخانه ای که رنگ پنجره دوجداره upvc را اجرا می نماید ارسال نموده تا پروسه رنگ روی پروفیل پنجره شروع شود.

    انواع رنگ کاری روی پنجره یو پی وی سی

    رنگ کاری به صورت یکرو رنگ: در این نوع رنگ کاری نمای داخل یا نمای بیرون که قرار است رنگ شود را به صورت جداگانه رنگ می نمایند. ابتدا سمتی که قرار است سفید بماند را توسط چسب ماسکه (پوشاندن) می نمایند، سپس روی نمای مورد نظر ماده ریخته تا سطح صیقلی روی پروفیل از بین رود این سطح صیقلی اجازه نمی دهد رنگ به خورد پروفیل برود و ماندگاری داشته باشد.

    در صورتی که رنگ روی سطح صیقلی زده شود در مدت زمان کوتاهی رنگ از روی پروفیل جدا شده و به اصطلاح می گویند تبله کرده است. حال پس از اینکه این سطح از بین رفت رنگ مخصوص که کد رنگ آن به رنگ کار توسط تولید کننده پنجره دوجداره upvc داده شده است را می سازد و توسط دستگاه روی پروفیل را رنگ می نماید.

    پس از آنکه تمام قسمت ها رنگ شد برای خشک شدن و استاتیک شدن رنگ روی پروفیل باید در جایی با دمای متعادل و ثابت بماند تا رنگ به خورد پروفیل رفته و به راحتی از پروفیل جدا نشود. بعد از خشک شدن که این تقریبا دو روز زمان می برد پنجره را با پلاستیک وکیوم نموده و برای نصب به پروژه ارسال می شود.

    رنگ کاری به صورت تمام رنگ: می توان در صورت نیاز تمام پروفیل را در تمامی قسمت ها رنگ نود که کل پنجره یک رنگ دیده شود و یا اینکه نمای بیرون و داخل را دورنگ اجرا نمود. قیمت پنجره دوجداره upvc که به صورت رنگی باشد بالاتر از پنجره سفید می باشد.

    آیا درب و پنجره UPVC را می توان رنگ کرد؟نحوه تولید در و پنجره رنگی

    رنگ اکریلیک روی پروفیل پنجره دوجداره upvc به این شکل قابل اجراست که هنگام تولید و خروج پروفیل از قالب‌های اکسترود، یک لایه رنگ روی آن تزریق می‌شود.

    برای رنگ آمیزی پنجره دوجداره بعد از عملیات تولید و مونتاژ آنها، رنگ موردنظر روی آن‌ها اجرا شده و این روش بسیار کاربردی است. جنس و نوع این رنگ با رنگ‌های ساختمانی و سایر انواع رنگ‌ها فرق دارد و صرفا مخصوص پنجره دوجداره است.

    لمینت پنجره دوجداره یا روکش پروفیل

    به طور کلی پروفیل‌های تولید شده دارای رنگ ثابت سفید برای upvc هستند. هرکارخانه برای بالا بردن تنوع ظاهری و سلیقه‌ای برای مشتریان خود اقدام به تولید یک سری روکش‌های از پیش طراحی شده کرده‌اند. لمینت دارای بافت و طرح رنگی بوده و ظریف‌تر از رنگ است.

    پروفیل‌های لمینت از نظر پوشش به 3 دسته تقسیم می‌شوند:

    بیرون لمینت

    داخل لمینت

    دو طرف لمینت

    به عبارتی می‌توان درب و پنجره های دوجداره upvc را به صورت دو رو لمینت یا یک رو لمینت تهیه کرد. درب و پنجره‌های دو رو لمینت هم از داخل و هم از بیرون رنگ می‌شود. ولی درب و پنجره‌های یک رو لمینت بنا به درخواست مشتری و طراحی بیرونی یا داخلی بنای ساختمانی از یک طرف لمینت می‌گردد.

    در صورتی که درب و پنجره upvc از بیرون رنگ شود به آن بیرون لمینت و در صورتی که با توجه به نمای داخلی درب و پنجره دوجداره رنگ شود به آن داخل لمینت گفته می‌شود. بسیاری از معماران و سازندگان ساختمانی برای جلوه بخشیدن به نمای بیرونی و نمای داخلی ساختمان از درب‌ها و پنجره‌های upvc دوجداره دو رو لمینت استفاده می‌کنند.

    انواع پروفیل لمینت براساس نوع پوشش

    معمولا در لمینت‌های یک رو لمینت از پروفیل‌های سفید رنگ استفاده می‌شود.

    در لمینت‌های دو رو لمینت از پروفیل مغز قهوه‌ای و یا همرنگ لمینت استفاده گردد.

    تفاوت مغز سفید با مغز رنگی پروفیل لمینت

    در پروفیل ‌های مغز رنگی به دلیل نزدیکی رنگ روکش و پروفیل مخصوص، خراشیده شدن سطح روکش محسوس نیست و چندان قابل مشاهده نیست. اما در پروفیل‌های سفید رنگ قابل مشاهده است.

    در پروفیل‌ های تک رو لمینت نقاط جوش و اتصال پنجره‌های ساخته شده، رنگ سفید نمایان می‌شود. که باید از رنگ برای پوشاندن آن استفاده شود.

    نحوه تولید پروفیل لمینت طرح دار

    فرایند تولید پروفیل‌های طرح دار مانند تولید پروفیل upvc سفید می‌باشد. با این تفاوت که در مرحله میکس رنگدانه‌هایی نزدیک به رنگ لیبل لمینت به پودر اضافه می‌شود و پروفیل رنگی تولید می‌شود. و بعد از خروج پروفیل از دستگاه، لیبل توسط دستگاه دیگر با چسبی قوی و ویژه روی پروفیل چسبیده می‌شود و پروفیل از هر جهت روی غلطک ‌های این دستگاه با فشار حرکت می‌کند. تا هم چسب محکم شود و هم بین لیبل طرح‌دار و پروفیل هوایی باقی نماند. لازم به ذکره که کیفیت مرغوب روکش و چسب و همچنین تجهیزات روکش زنی در تولید درب و پنجره لمینت اهمیت زیادی دارد.

    پروفیل لمینت بهتر است یا پروفیل رنگ شده؟

    دو نکته در اینجا قابل ذکر است؛

    اول اینکه رنگ‌آمیزی بر روی پروفیل سفید رنگ انجام می‌شود. در صورتی که درب یا پنجره رنگ شده خش بیوفتد رنگ زیری محسوس است.

    از لحاظ قیمت رنگ کردن به نسبت روکش کردن از هزینه‌ی بیشتری برخوردار است و باید قبل از سفارش به این نکته هم توجه کافی داشت.

    مزایای پنجره دوجداره upvc رنگی

    طول عمر بالا

    عایق بندی مناسب

    مطابق با سلیقه مشتری با تنوع رنگ ایجاد می‌شود.

    پوشش رنگی دارای انعطاف پذیری و چسبندگی بالاست.

    این پنجره دارای نصب آسان، طرح و رنگ متنوع می‌باشد.

    نظافت و شست و شوی آن‌ها به راحتی و سریع انجام می‌شود.

    این نوع پنجره‌ها با طرح چوب در طیف‌های رنگی مختلف تولید می‌شود.

    پنجره دوجداره upvc رنگی جایگزینی مناسب برای پنجره آلومینیومی است.

    این نوع رنگ در مقابل خراشیدگی و ساییدگی مقاوم بوده، ریزش ندارد و ترک نمیخورد.

    در برابر تابش مستقیم نور خورشید، اشعه ماورای بنفش و باران‌های اسیدی مقاوم است.

    این نوع پنجره‌ها دارای رنگ متالیک و غیرمتالیک با براقیت‌های براق، نیمه براق و مات است.

    به راحتی می‌توان با نمای داخل خانه و مبلمان آن را هماهنگ کرد و برای هر سبکی مناسب است.

    0

    در این مقاله قصد داریم مطالبی را برای تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت برای شما بیان کنیم تا در هنگام انتخاب و خرید پروفیل بتوانید بهترین گزینه را انتخاب کنید. برای اینکه بتوانید پروفیلی باکیفیت و با قیمت مناسب تهیه کنید باید به طور دقیق از مشخصات و ویژگی‌های آن اطلاع پیدا کنید. پروفیل‌ها که به نام قوطی پروفیل هم شناخته می‌شوند در صنعت ساختمانی کاربرد بسیار زیادی دارند. اگر شما هم دوست دارید با ویژگی‌های این محصول آشنا شوید به شما پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله در کنار ما بمانید.

    نحوه تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت

    قبل از اینکه به نحوه تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت بپردازیم بهتر است با پروفیل آشنا شوید. پروفیل‌ها مقاطعی توخالی هستند که دارای سطح مقطع‌های مختلف هستند. وقتی سطح مقطع آن‌ها مربع یا مستطیل است به آن‌ها قوطی هم گفته می‌شود. این قوطی‌ها در صنعت ساخت درب و پنجره کاربرد بسیار زیادی دارند. اما موضوعی که مطرح می‌شود این است که هنگام خرید پروفیل چطور بفهمیم کدام پروفیل باکیفیت و کدام بی‌کیفیت است. برای تشخیص این مورد نکاتی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید.

    از جمله عوامل مهمی که در این زمینه مطرح می‌شود وزن پروفیل است. موارد بعدی که باید مورد توجه قرار گیرد شامل ضخامت و سایز پروفیل، ابعاد پروفیل، جنس پروفیل، کارخانه تولید کننده محصول، استانداردهای تولید و قیمت محصول است. به هر کدام از این موارد به طور جداگانه می‌پردازیم.

    تاثیر وزن پروفیل بر کیفیت آن

    یکی از موارد بسیار مهم در کیفیت پروفیل وزن آن است. وزن زیاد پروفیل می‌تواند استحکام بیشتری را به دنبال بیاورد و از طرفی وزن کمتر پروفیل می‌تواند به سبک شدن وزن سازه و حذف بارهای اضافی کمک کند. از این رو نمی‌توان گفت کدام بهتر است. بلکه باید تعادلی بین این دو برقرار گردد. جنس پروفیل هم بر وزن آن تاثیر می‌گذارد. پروفیل‌های آلومینیومی نسبت به پروفیل‌های فولادی وزن کمتری دارند و البته استحکام کمتری هم دارند.

    ضخامت و سایز پروفیل عاملی موثر در تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت

    یکی از عوامل بسیار مهم که ارتباط مستقیمی هم در وزن پروفیل دارد ضخامت و سایز پروفیل است. این موضوع در تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت بسیار اثرگذار است. ضخامت در قیمت پروفیل‌ها هم تاثیر‌گذار است.

    ابعاد پروفیل و نقش آن در کیفیت محصول

    یکی از موضوعات مهم در انتخاب پروفیل باکیفیت و تشخیص آن از پروفیل بی‌کیفیت، دقت ابعادی پروفیل‌های تهیه شده است. لبه‌های پروفیل‌ها بسیار مهم هستند و هنگام خرید دقت کنید تا دچار اعوجاج نباشند. وقتی دقت ابعادی بالا برود اندازه پروفیل‌های تهیه شده به اندازه استاندارد نزدیک‌تر خواهد بود. به این شکل وزن پروفیل نیز مطابق با استاندارد خواهد شد.

    جنس مواد اولیه و نقش آن در کیفیت پروفیل

    هر چه مواد اولیه مرغوب‌تری برای تولید پروفیل مصرف شود کیفیت پروفیل تولیدی نیز بالاتر خواهد بود. استفاده از فلزات مختلف تاثیر زیادی بر کیفیت محصول نهایی می‌گذارد و باعث می‌شود محصول نهایی از نظر خواص مکانیکی، شیمیایی، مقاومت، چگالی و قیمت با هم تفاوت پیدا کنند. مثلا آلومینیوم از فولاد سبکتر است و از نظر قیمتی نیز ارزان‌تر است. اما نسبت به پروفیل‌‌های فولادی از مقاومت به خوردگی‌ بالاتری برخوردار است.

    برای بهبود خواص پروفیل‌های فولادی آن‌ها را بهینه و تقویت کرده‌اند و با نام‌های پروفیل‌های استیل و گالوانیزه روانه بازار کرده‌اند. قیمت این پروفیل‌ها از نمونه‌های فولادی بیشتر است و خواص بهتری هم نسبت به نمونه‌های مشابه خود دارند.

    کارخانه‌های تولید کننده پروفیل

    برند یک محصول به تنهایی می‌تواند نقش مهمی در تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت ایفا کند. رعایت استانداردهای ملی و بین‌المللی در تولید پروفیل‌ها می‌تواند در کیفیت آن‌ها موثر واقع شود. به همین دلیل قیمت این پروفیل‌ها در بازار مشخص است و معمولا محصولات باکیفیت بالا به سرعت جای خودشان را در بازار پیدا می‌کنند.

    قیمت راهی موثر در تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت

    یکی از راه‌های نسبتا راحت در تشخیص کیفیت پروفیل‌ها مقایسه قیمت آن‌ها است. البته این موضوع به این معنی نیست که هر چه جنسی گران‌تر شود بهتر است. اما هیچ ارزانی هم بی‌حکمت نیست. پس در هنگام خرید حتما به این موارد دقت کنید و از قبل درباره قیمت اجناسی که از آن‌ها مطمئن هستید استعلام بگیرید.

    دقت جوشکاری در تعیین کیفیت پروفیل

    از دیگر مواردی که می‌توان به آن اشاره کرد دقت جوشکاری پروفیل است. برای تولید پروفیل ورق را شکل می‌دهند و سپس لبه‌های آن را بهم جوش می‌دهند. جوش‌ها باید کاملا یک دست انجام شود و درزی در جوش دیده نشود.

    نحوه فرم دهی پروفیل و تاثیر آن بر کیفیت محصول نهایی

    فرم دهی پروفیل در کارخانه به وسیله غلطک‌های خاصی در کارخانه انجام می‌شود و برای اینکه پروفیل‌ها دارای گوشه‌های صاف و مرتب شوند باید از غلطک‌ها به شکل درستی استفاده شود.

    کیفیت برشکاری و تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت

    عامل مهم دیگری که می‌تواند در تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت به شما کمک کند کیفیت برشکاری است. وقتی پروفیل‌ها را برش می‌دهند ممکن است پلیسه‌هایی در محل برش ایجاد شود که کارخانه باید آن‌ها را از روی محل برش بردارد و محصولی باکیفیت به بازار عرضه کند.

    نوع ورق به کار رفته در تولید پروفیل و نقش آن در تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت

    بی‌شک یکی از مهمترین عواملی که می‌تواند کیفیت یک پروفیل را مشخص کند کیفیت ورقی است که در تولید آن به کار رفته است. کارخانه‌های متعددی در کشور مشغول تولید کردن ورق هستند و برای خریداران مهم است که ورق پروفیل از کدام کارخانه تهیه شده است.

    چرا کیفیت پروفیل انتخابی مهم است؟

    پروفیل‌ها با توجه به کاربردهای بسیار بالایی که در صنایع مختلف دارند به یک محصول مهم و پرکاربرد در صنعت تبدیل شده اند. از نظر شکل ظاهری به دو دسته باز و بسته تقسیم می‌شوند و دارای ابعاد و ضخامت‌های مختلفی نیز هستند. از نظر نوع کاربرد نیز به دو دسته صنعتی و ساختمانی تقسیم می‌شوند و از رنج مصرفی بسیار گسترده‌ای برخوردار هستند.

    به دلیل استفاده گسترده از پروفیل‌ها در صنعت، لزوم تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت بیشتر خودش را نشان می‌دهد. از آنجایی که این پروفیل‌ها هم در صنعت ساختمان سازی به کار می‌روند و هم مصارف بسیار گسترده‌ای در صنایع گوناگون مانند ساخت تجهیزات پزشکی، کشتی سازی، خودرو سازی، لوازم خانگی و … دارند باید از نوع باکیفیت انتخاب و خریداری شوند.

    قیمت پروفیل به چه عواملی وابسته است؟

    قیمت پروفیل تحت تاثیر عوامل زیادی قرار دارد که شامل نوسانات بازار ارز، هزینه‌های خرید ورق از کارخانجات تولید کننده، کیفیت ورق، جنس ورق، ضخامت و سایز، هزینه‌های حمل و نقل ورق تا کارخانه تولید پروفیل، هزینه تولید، وزن پروفیل، شکل سطح مقطع، روش تولید، برند و … است. با توجه به تنوع بالای این محصول در بازار، شما باید ابتدا پروفیل مورد نیاز خود را انتخاب نمایید و سپس با استعلام قیمت از تولید کننده پروفیل را خریداری نمایید.

    کلام آخر

    برای تشخیص پروفیل با کیفیت از بی کیفیت روش‌های زیادی وجود دارد که سعی کردیم در این مقاله به آن‌ها اشاره کنیم. از آن‌جایی که پروفیل یکی از محصولات تولید شده داخلی است قیمت مناسبی دارد. اما قیمت آن با توجه به موارد مختلف متفاوت است. از این رو شما باید با در نظر گرفتن موارد مهم، انتخابی درست و مناسب انجام دهید. پروفیل‌‌ها در سطح مقطع‌های مختلف تولید می‌شوند و هر کدام کارایی خاص خود را دارند.

    0

    انواع مدل های پنجره های دوجداره

    پنجره دوجداره دارای مدل های مختلفی هستند که بسته به درخواست مشتریان در ابعاد و اندازه مختلف آن را سفارش دهند و فقط ساختار بعضی از آن ها با هم فرق دارد مانند پنجره کشویی با لولایی، جدا از نوع بازشدن آن نوع پروفیل مصرفی در آنها هم فرق دارد.

    1- پنجره دوجداره ثابت

    اولین و پایه ترین مورد از انواع پنجره دوجداره مدل ثابت می باشد. این مدل یکی از کم خرج ترین و ساده و پرکاربردترین مدل پنجره، پنجره دو جداره ثابت می باشد. این پنجره تنها به خاطر کم هزینه و سادگی نیست که بسیار پرکاربرد است بلکه به خاطره ثابت بودن این مدل پنجره از همه انواع دیگر پنجره دو جداره بازدهی بالاتر و بهتری دارد.

    این مدل پنجره نیاز به هیچ مکانیزمی برای باز و بسته شدن ندارد و به همین دلیل به خوبی از پس عملیات عایق بندی صوتی، حرارتی و گرد و غبار بر می آید. نمونه مکان هایی که می توان از این پنجره استفاده کرد برای پنجره سرویس بهداشتی، قسمت پاگردهای بین پله ها، مراکز تجاری و ساختمان های بلند و بخش نور گیر ساختمان ها و حتی گلخانه ها می باشد.

    2- پنجره دو جداره تک حالته

    پنجره دوجداره به گونه ای طراحی شده اند تا نور طبیعی را تا حد امکان به داخل بیندازند. اتاق های تاریک به سرعت با سبک مناسب پنجره upvc روشن می شوند و در نتیجه این مدل در اندازه بزرگتر مفید است.

    این نوع پنجره می توانند به روشهای مختلفی باز شوند، به عنوان مثال با لولا پایین یک طرف، لولا در امتداد قسمت بالا، پنجره هایی که به داخل ملک باز می شوند یا به بیرون باز می شوند،نوع آن بستگی به انتخاب شما دارد. 80 درصد از این مدل از انواع پنجره دوجداره استفاده می شود.

    زیبایی پنجره دوجداره کاسمنت این است که ساده هستند و در نتیجه یکی از سبکهای ارزان قیمت در بازار هستند.پنجره کاسمنت در برابر خوردگی مقاوم می باشد و انعطاف پذیری خوبی دارد، عملکرد صحیح تر و عایق کاری خوبی دارد.

    3- پنجره دو جداره دو حالته

    ساختار پنجره دوجداره شیب دار و لولایی: قاب پنجره شیب دار و لولایی upvc از پلاستیک سفت و سخت ساخته شده است و از طریق چرخش به داخل باز می شود، طوری که بالای پنجره با چرخش به سمت داخل به صورت شیب دار و شبیه به پنجره های کابینتی باز می شود. از این مدل پنجره ها می توان برای آشپز خانه استفاده کرد.

    4- پنجره دو جداره کشویی

    پنجره دوجداره کشویی یا ریلی مانند پنجره‌های آلومینیومی ساده قدیمی عمل می‌کنند. این پنجره‌ها از هر دو طرف قابلیت باز شدن و حرکت روی ریل را دارند. ویژگی این پنجره‌ها این است که هیچ فضایی را در داخل خانه اشغال نمی‌کنند و مزاحمتی برای پرده‌ها ایجاد نمی‌شود.

    مدل های کشویی آن جفت ریل و تک ریل می باشد که از هر طرف می شود بازو بسته کرد و از این مدل برای درب و هم برای پنجره به صورت کشویی استفاده کرد و راحتی در باز و بسته شدن آن معایبی هم به همراه دارد و آن این که آبندی کمتری دارد نسبت به پنجره لولایی.

    5- پنجره دو جداره فرانسوی

    این مدل پنجره به صورت دو لنگه‌ که به شکل مختلف باز می شود و از دو طرف باز می‌شوند. میان این دو لنگه هیچ ستون یا چیز اضافی وجود ندارد و فضای میان آن کاملاً خالی است. البته این به معنای عایق نبودن این مدل پنجره نیست. این پنجره را به نوعی طراحی کرده‌اند که هم زیبایی منحصر به فردی دارا باشد و هم از کیفیتی بسیار بالا برخوردار است از پر طرفدارترین انواع پنجره دوجداره می باشد

    از دیگر ویژگی‌های پنجره دو لنگه بازشو فرانسوی می‌توان به قابلیت نصب انواع مدل‌های تک‌ حالته و دو حالته بر روی آن‌ها اشاره کرد. شما می‌توانید این پنجره‌ها را بر روی محورهای عمودی یا افقی باز کنید که هر کدام زیبایی خاص خودش را دارد.

    6- پنجره دو جداره کلنگی

    مدل پنجره دوجداره کلنگی از انواع پنجره های یک جهت باز شو به حساب می‌آیند که بنا بر تصمیم شما در طراحی و خرید می‌توان جهت آن را نیز تغییر داد. کاربرد این پنجره‌ها بیشتر برای حمام، سرویس بهداشتی، نورگیر و راه پله است.

    7- پنجره دو جداره دایره‌ای (محوری)

    پنجره های دو جداره دایره‌ای به خاطر نوع طراحی بسیار کمیاب‌اند و طراحی آن‌ها مشکل است. اما می‌توانند جلوه‌های بسیار زیبا و خاصی به منزل شما بدهند. این نوع پنجره‌ها نیز بازشو هستند. مکانیزم بازشوی پنجره‌های دایره‌ای دوجداره بر روی یک محور قطری قرار دارد. برای اطلاعات بیشتر در مورد پنجره دوجداره دایره ای بدانید.

    8- پنجره دو جداره فولکس واگنی

    زیباترین مدل از بین انواع پنجره دوجداره مدل فولکس واگنی می باشد. این مدل نسبتا گران قیمت است و دلیل آن نیز یراق‌آلات خاصی است که در آن به کار می‌رود. مدل باز شدن پنجره فولکس واگنی مانند درهای ون فولکس واگن است. این پنجره روی ریل‌ها تا 45 درجه باز می‌شود و فضایی اشغال نخواهد کرد.

    دیگر ویژگی منحصر به فرد این پنجره‌ در مقایسه با پنجره کشویی است. در پنجره‌ های کشویی اتلاف انرژی نسبتاً زیادتر است و از نظر زیبایی نیز چندان جلوه‌ی خوبی ندارند. اما پنجره دوجداره فولکس واگنی بسیار زیباتر و کارآمدتر از پنجره کشویی هستند.

    9- پنجره دو جداره مدل سایه بانی

    پنجره دوجداره سایه‌بانی بیشتر در سرویس‌های بهداشتی، حمام، راه پله‌ها. نورگیرها به کار می‌رود. این مدل تنها بر یک محور افقی باز یا بسته می‌شود. شما می‌توانید بنا بر خواسته‌تان نوع باز شدن آن را تعیین کنید. اینکه پنجره از بالا باز شود یا از پایین، یا به داخل باز شود یا به خارج.

    10- پنجره دو جداره مدل آکاردئونی

    این مدل بیشتر در پنجره‌های بسیار عریض به کار گرفته می‌شود. زمانی که عرض پنجره شما از سه متر به بالا تجاوز می‌کند، از پنجره آکاردئونی استفاده می‌شود. زیبایی این پنجره‌ها بسیار بالا است و می‌تواند به بالکن خانه شما جلوه‌ی منحصربه‌فردی بدهد.

    شما می توانید از این مدل برای سالن های خود که فضای عریض و پهنی دارند استفاده کنید. چون یکی از خصوصیات بارز این پنجره ها در بین انواع پنجره دوجداره، همین کاربرد برای فضاهای بزرگ است.

    قیمت انواع پنجره دوجداره

    قیمت انواع پنجره دوجداره یو پی وی سی بسته به نوع آن با هم فرق دارد اما در کل در پنجره دوجداره لولایی تک حالته و دو حالته فقط در یراق آلات آن فرق دارند فقط در پنجره دوجداره آکاردیونی و فولکس واگنی قیمت یراق آن بسیار بالا هستش فرق قیمتی دارند در غیر این صورت به همان عوامل ابعاد و متریال برند و نوع شیشه در قیمت تفاوت دارند.

    آشنایی با اقلام مصرفی پنجره دوجداره

    از آنجایی که انواع مختلفی از متریال انواع پنجره دوجداره در بازار وجود دارد، برای یافتن مدل مناسب خود، ارزش دارد شاخص های زیر را بررسی کنید.

    همانطور که گفتیم پنجره upvc از سه ماده اصلی به نام: پروفیل upvc ، شیشه دوجداره، یراق آلات تشکیل شده است در ادامه هر کدام از این مواد را برای شما شرح میدهیم تا شناخت کامل پیدا کنید

    1-پروفیل upvc

    از مواد اولیه پروفیل‌های upvc شامل 57% نمک و 48% نفت خام است. از آنجا که درصد نفت در upvc کم است، می‌توان بیان کرد که این ماده نسبت به سایر پلاستیک‌ها از ذخایر اندک نفت در طبیعت سهمی ناچیز دارد. از طرفی منابع نامحدودی نمک نیز در دنیا وجود دارد و این موارد باعث برتری upvc می‌گردد.

    2- شیشه دوجداره

    شیشه از لایه های مهم در عایق انواع پنجره دوجداره بوده و می توان گفت از لایه های مهم در آب بندی و عایق بندی پنجره می باشد و شامل دو لایه شیشه است که توسط اسپیسر های آلومینیومی از هم جدا شده اند. و درون این اسپیسر ها از مواد ضد رطوبت پر شده است و بین دو لایه شیشه با گاز آرگون تزریق می شود.

    در واقع این دو لایه و گاز عایق حرارتی را در شیشه دوجداره ایجاد می کنند و با توجه به انتقال حرارتی کمی که دارد باعث کاهش اتلاف انرژی از طریق شیشه ها می شوند.

    3- یراق آلات

    داری برند های مختلف بر حسب نوع بازشو می باشد شاید تاکنون حتی متوجه نشده باشیم که یراق آلات دوجداره چه کاربردها و ویژگی‌هایی دارند و چقدر باز و بسته کردن پنجره را راحت تر می کند و یکی از مهم‌ترین کاربردهای یراق آلات پنجره دوجداره و کاربردی بودن و زیبایی آن‌ها است. مارک های ایرانی، ترک، آلمانی در بازار ایران موجود است که بیشتر از مارک های ترک استفاده می شود البته بر حسب قیمت می توانید برند یراق خود را انتخاب کنید.

    خلاصه برداشت انواع پنجره دوجداره

    همانطور که در بالا اشاره شد مزیت اصلی استفاده از پنجره دوجداره برای نازک کاری آن جلوگیری از مشکلات تراکم است. این پدیده زمانی ظاهر می شود که هوای گرم و مرطوب به شیشه سرد برسد. به لطف شیشه دوجداره، دمای محیط در سطح شیشه داخلی حفظ می شود که این اتفاق از ظاهر شدن تراکم جلوگیری می کند. برای خرید پنجره دوجداره می توانید از مرکز فروش پنجره دوجداره اقدام به خرید کنید.